ATI-KOS E-GOV v.2.0
 
Republika e Kosovës
Komuna e Gjakovës

Komuna Ime Elektronike

Kyçuni në llogarinë tuaj


 
 
 

 Regjistrohuni këtu


 Rikthe fjalëkalimin


Certifikatat online

Nëse jeni të lindur në Gjakovë dhe jeni të regjistruar në istemin elektronik te zyres për gjendje civile, atëher ju mund të kërkoni përmes këtij sistemi certifikata të ndryshme të cilat sipas kërkesës suaj mund të dërgohen edhe me postë brenda 24 orësh.

MË SHUMË


Menaxhimi i aseteve

.

Nëse vëreni ndonjë dëmtim apo mosfunksionim të aseteve publike në qytet, ju  mund të na njoftoni përmes këtij aplikacioni, dhe Drejtoria përgjegjëse do të merret me rastin sa më parë që të jetë e mundshme.

MË SHUMË