ATI-KOS E-GOV v.2.0
 
Republika e Kosovës
Komuna e Gjakovës

Komuna Ime Elektronike

Kycuni në logarinë tuaj

 
 
 Fute kodin e sigurisë
  


Regjistrohuni ketuRikthe fjalekalimin


Udhëzime të përgjithshme 
  
Komuna e Gjakovës ka ndërtuar sistemin Online për ofrimin e shërbimeve komunale. Nëpërmjet këtij sistemi mund të aplikoni për shërbime të ndryshme:
? Aplikimi për Certifikatat që lëshon Zyra e Ofiqarisë (për ata qytetarë të cilët janë të regjistruar në librat amëz dhe programin e gjendjes civile pas datës 01.03.2013)
? Raportimi për dëmtimet e aseteve komunale të regjistruar në sistemin GIS
Nëse nuk jeni regjistruar më herët, ju lutem të regjistroheni, të plotësoni fushat e nevojshme dhe nëpërmjet e-mailit tuaj Komuna do të ju informojë për ecurinë e kërkesës suaj.