ATI-KOS E-GOV v.2.0
 
Republika e Kosovës
Komuna e Gjakovës

Komuna Ime Elektronike

 Regjistrimi

Përsërit fjalëkalimin *
 *Pajtohem me termat dhe kushtet!
 * Fusha te obligueshmeAdresa

Nena Tereza pn,

Gjakova, 50000

Kosova

Telefoni

(0) 800 60000

(0) 800 60001


View Larger Map